Nazad

PARTIZAN: Vlado, hvala ti i srećno!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 21.06.2012 - 15:10

Crno-beli potvrdili rastanak sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, poželevši mu mnogo uspeha u nastavku karijere, koja "zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom".

Vladimir Jovanović nastaviće da radi u inostranstvu, ali će uvek biti deo Partizanove familije, poruka je crno-belih.

U saopštenju, odnosno javnoj zahvalnici osvajaču pet trofeja u prethodne dve sezone, konstatovano je da će "Partizan u narednoj sezoni imati novog trenera".

"Jovanović je sa KK Partizan potpisao ugovor na 'jednu plus jednu' godinu, koji je na kraju ove sezone istekao. Klub je izuzetno ponosan na mladog stratega, koji je izrastao u pravog stručnjaka. Jovanović je u trofejnu salu u Humskoj doneo pet trofeja i pored velikih pritisaka i ogromnog tereta koji je nosio. Time je potvrdio pravi izbor našeg kluba".

Tridesetdevetogodišnji Čačanin produžio je šampionski niz na 10, pa na 11 godina, uzeo i dva Kupa Radivoja Koraća, ali je njegov tim proletos stao u polufinalu ABA lige, a prethodno nije uspeo da se po šesti put zaredom plasira u Top 16 fazu Evrolige.

I ovo što je uradio dovoljno je da ga svrsta na drugo mesto trofejne liste svih Partizanovih trenera!

"Kao trener mlađih kategorija i kao pomoćni trener prvog tima ostavio je dubok trag tokom 16 godina rada u našem klubu. Partizan se zahvaljuje Vladi na svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti. Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere, koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom".

Na kraju pisma stoji poruka: "Jednom crno-beli, uvek crno-beli! Jovanović će uvek biti deo Partizanove familije. Srećno!" 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: