Nazad

Partizan, Zvezda, Voša - ko ostaje u Evropi?

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 03.08.2012 - 14:04

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde nisu uspeli da postignu gol u "prvim poluvremenima" okršaja sa AEL-om i Omonijom. Vojvodina jeste dva protiv Rapida iz Beča. Šta mislite, da li naši predstavnici idu dalje?

 Šampion Srbije Partizan i osvajač Kupa Crvena zvezda nisu uspeli da u prvih 90 minuta pobede rivale sa Kipra. Vojvodina je obradovala navijače golovima Abubakara i Bojovića, ali i zabrinula "mrljom" na pobedi, utešnim i motivišućom golom Rapida za 2:1...

 
Mogu li naši predstavnici da obezbede plasman? Ili, posmatrajući drugačije, mogu li da izbegnu eliminaciju?
 
Krenimo redom...
 
Crno-beli su poraženi u Larnaki od "legije stranaca iz Limasola" - 0:1, u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat nije zabrinuo navijače koliko igra ekipe Vladimira Vermezovića. 
 
Vezni red, oslonac šampiona Srbije, nije uspeo da igra kako je šef struke najavljivao. Bojažljivi i stegnuti igrači u crno-belim dresovima poklekli su pred ambicioznim domaćinom, pa se ispostavilo da je njihovo veliko samopouzdanje posle eliminacije Valete ipak bilo bez čvrstog oslonca.
 
AEL je postigao gol posle greške Nikole Aksentijevića i do kraja utakmice tek sa vremena na vreme nagovestio talenat i kvalitet. Ne toliko da impresionira navijače Partizana, koji će na revanšu u Humskoj više strepeti od još jedne loše partije svojih ljubimaca.
 
 
Crvena zvezda remizirala je na svom stadionu sa Omonijom, u prvom okršaju 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
 
Ekipa Roberta Prosinečkog odigrala je borbenu i mirniju utakmicu nego protiv Naftana. Gol Bobana Bajkovića prvi put je sačuvan od kraja priprema, pa ni nesnalažljivost napadača pred bedemom gostiju iz Nikozije nije toliko zasmetala navijačima.
 
"Zeleni" su istrčali pred beogradsku publiku odlučni da odigraju dosadan meč. To su i uspeli. Zvezdaši su jurili ka njihovom kaznenom prostoru, ali bez ideje kako da do njega dođu.
 
Revanš na Kipru biće novi veliki test i izazov za ekipu iz Ljutice Bogdana. Da li će joj biti i poslednja evropska epizoda ove sezone?
 
 
Na "Karađorđu" u četvrtak uveče - oduševljenje pa nervoza.
 
Snažni Abubakar Oumaru i spretni Milan Bojović doveli su "lale" u vođstvo protiv Rapida iz Beča u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali je pad koncentracije golmana Nemanje Supića na kraju meča iskoristio Deni Alar i postavio konačan rezultat.
 
Ekipa Zlatomira Zagorčića putuje u Austriju sa nadom, ali i strepnjom. Da li će je kasno primljeni gol koštati i plasmana?

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: