Nazad

Partizanov Francuz "odlepio" za Grobarima

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 03.07.2012 - 14:17

Novi košarkaš Partizana Leo Vesterman oduševljen atmosferom koju prave navijači crno-belih i poručuje: "Naučiću sve pesme, majke mi!". Pozvan u reprezentaciju umesto povređenog Tonija Parkera.

Otkako je objavljena informacija da je Leo Vesterman, francuski plejmejker, novi košarkaš Partizana mt:s njegov twitter profil se usijao.

Navijači Partizana mu šalju poruke dobrodošlice, a on im uredno odgovara i poručuje da jedva čeka da zaigra u slavnom klubu, da mu se ostvario san i da ne može da dočeka da uživo doživi atmosferu u "Pioniru" (ili Areni), koja je sada već nadaleko poznata.

"Sada si član porodice. Dobrodošao", poručio mu je jedan navijač Partizana, a drugi mu je napisao: "Dolaziš u največi klub na svetu. Pripremi se za najbolje trenutke koje ćeš doživeti u karijeri".

Mnogi su mu poslali repertoar pesama Grobara i atmosferu iz "Pionira" sa kanala YouTube.

"Hej momci, gledao sam sve snimke koje ste mi poslali. Pa, vi ste ludi! Obožavam vas! Naučiću reči pesama, kunem se", napisao je Vesterman u jednom od tvitova.

Pa, onda:

"Grobari i crno-beli su prve reči srpskog jezika koje sam naučio (posle nekih psovki, poput "jebote" lol)".

Zatražio je od nekoga da mu pošalje reči za pesmu "Da volim crno-bele...", što je, takoreći, nezvanična himna Partizanove porodice i emituje se pred svaku utakmicu, bilo košarkaškog, fudbalskog, vaterpolo, odbojkaškog ili drugog kluba SD Partizan.Inače, Vesterman je sada u reprezentaciji Francuske koja se priprema za olimpijski turnir u Londonu.

To je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović, takođe na tviteru.

"Leo je privremeno priključen pripremama seniorske francuske reprezentacije pred olimpijski turnir, zbog povrede NBA zvezde, Tonija Parkera", napisao Ražnatović.

Parker je povredio oko u njujorškom noćnom klubu tokom tuče repera Krisa Brauna i Drejka,  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: