Nazad

Pašeko koštao Zvezdu čak 12.000 evra po minutu!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Sreda 20.06.2012 - 12:00

Brazilac nije imao sreće zbog teške povrede,a kad se oporavio, pojavio se na samo dva meča u kojima je ulazio sa klupe

Brazilac Vinisijus Pašeko je 21. juna prošle godine postao član Crvene zvezde sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor. Sudbina je bila okrutna jer se teško povredio na prvom prijateljskom meču u Austriji kad je slomio nogu i oporavak je dugo trajao. I kad je ozdravio nije međutim uverio Roberta Prosinečkog da zaslužuje poverenje pa je odigrao samo 25 minuta. Protiv Borca iz Čačka je 24. marta ušao u igru u 84. minutu i zatim protiv Metalca 7. aprila u 73. Njegova godišnja plata je bila 300.000 evra čime se lako dolazi do podatka da je Pašekov minut na terenu koštao Zvezdu čak 12.000 evra.

Pašeko za utehu nije stranac sa najmanje odigranih minuta u Superligi u jednoj sezoni. Senegalac Sila je za Rad odigrao samo minut, a Brazilac Vitor Ugo za Partizan ukupno 22. Ostaje i pitanje da li se neko seća Adamsa iz Vojvodine (67 minuta) kao i Zajema (89) i Nikolova (90) iz Partizana odnosno Fereire uz Zvezde (83). Neko ostavi trag, neko ne. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: