Nazad

Peh za Srbiju – Miha ostao bez Kuzmanovića

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Petak 31.08.2012 - 12:57

Čekajući nedelju kada će selektor Siniša Mihajlović tačno u podne saopštiti spisak reprezentativaca Srbije na koje će računati za predstojeće mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Škotske i Velsa, pojavila se i jedna loša vest.

 Siniša Mihajlović će u nedelju objaviti spisak za predstojeći početak kvalifikacija koje startuju u septembru, selektor Srbije je najavio da većih promena u timu neće bit.

Ipak, prema najnovijim informacijama koje stižu iz Nemačke, Mihajlović će morati da napravi i jednu prinudnu izmenu.
Naime, Zdravko Kuzmanović, fudbaler bundesligaša Štutgarta zadobio je povredu bunog mišića zbog čega će morati da pauzira dve nedelje.
Kuzmanović je propustio trening svog tima nakon što se požalio na bol, a naknadno je utvrđeno da je fudbaler Štutgarta pokidao mišić desne noge zbog čega mu sledi pauza od deset do 14 dana.
Obzirom da se utakmice kvalifikacija igraju 08. i 11. septembra, evidentno je da će Mihajlović biti primoran da izvrši promenu na spisku igrača za pomenute utakmice protiv Škotske i Velsa.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: