Nazad

Pešić: Čović je sve rekao

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Četvrtak 05.07.2012 - 14:57

Trener Zvezde izjavio da je sa čelnicima kluba imao nekoliko dobrih razgovora pre odlaska na put, kao i da je igračima podelio plan priprema za novu sezonu.

Spekulacije oko ostanka Svetislava Pešića na mestu trenera Crvene zvezde Beograd traju već sedam dana. Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović u petak je izjavio da se nada da će Pešić ostati na klupi Zvezde, iako je njegov advokat uputio pismu klubu jer prema trifejnom stručnjaku postoje neizmirene obaveze.

Pešić je trenutno u Nemačkoj, a pre odlaska razgovarao je sa igračima i detaljno im predočio plan pripremama za sledeću sezonu, koja će biti veoma naporna.

"Sve što je Nebojša Čović rekao na nedavnoj pres konferenciji - stoji. Nemam šta da dodam", jasno je u izjavi za "Sport" poručio Svetislav Pešić iz sedišta FIBA u Minhenu gde je obavio seriju sastanaka u vezi razvoja programa trenera koji godinama vodi.

"Imali smo nekoliko dobrih razgovora pre nego što sam otišao, prvo na odmor, zatim u Nemačku. Igračima smo podelili plan priprema. Sledeće sezone Zvezda igra na četiri fronta, napori će biti mnogo veći nego ove godine, Jadranska liga je sada daleko značajnija", dodao je selektor Nemačke.

Iskusni trener nije želeo da se bavi pričama da li ostaje ili odlazi iz Zvezde. Kaže biće vremena za sve.

"Kada se u našoj lepoj Srbiji stvori osećaj sigurnosti, kada osetite da vas cene, poštuju i vole, ljudi neće moći da umanjuju ono što ste uradili. Ali kod nas uvek ima onih koji će da pričaju o drugima da bi zaštitili sebe", konstatovao je Pešić.

On, međutim nije propustio da prokometariše stabiliciju kluba sa Malog Kalemegdana

"Raduje me što reorganizacija ide u dobrom smeru. Sada, moramo da se okrenemo i onom sportskom delu", poručio je trener Zvezde. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: