Nazad

Pešić, ipak, ne ostaje

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 25.07.2012 - 11:21

Specijalizovani portal Košarka objavio je da su se Svetislav Pešić i Crvena zvezda Diva dogovorili da ne nastave saradnju u predstojećoj sezoni.

 Drugi mandat Svetislava Pešića u Crvenoj zvezdi potrajaće koliko i prvi - samo godinu dana.

 
Kako piše kosarka.rs, dve strane dogovorile su sporazumni Pešićev odlazak sa klupe crveno-belih, što je opcija koja je figurirala još otkako je trofejni strateg, krajem juna, podneo zahtev za isplatom zaostalih primanja (u međuvremenu je izmiren veći deo duga).
 
Pešić će sada u potpunosti moći da se posveti radu sa reprezentacijom Nemačke, a Nebojša Čović i saradnici potrazi za novim šefom struke, kao i definisanju sastava za narednu sezonu.
 
Prvi korak u tom pravcu načinjen je dovođenjem krilnog igrača Marka Simonovića, ali do početka priprema, petog avgusta, valja obaviti još dosta posla.
 
Promena trenera trebalo bi da bude centralna tema konferencije za novinare, koju je predsednik Zvezde sazvao za danas u 13 časova.
 
Portal Košarka, pozivajući se na svoje izvore, tvrdi da će kandidati za upražnjenu poziciju šefa struke biti dosadašnji Pešićev asistent Milivoje Lazić i prethodnih nedelja dosta pominjani Luka Pavićević.
 
Selektor Crne Gore prošle sezone je vodio francuski Roan.
 
Prema pisanju "Sportskog žurnala" od srede, na Malom Kalemegdanu ima novosti i u rukovodstvu crveno-belih, u koje je kooptiran Andrej Vučić, brat v.d. predsednika Srpske napredne stranke i budućeg ministra u Vladi Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: