Nazad

Pešić na potezu!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 20.07.2012 - 12:46

Nebojša Čović izjavio za "Sportski žurnal" da je klub izvršio svoje ugovorne obaveze prema šefu stručnog štaba i da je sada vreme za konkretan razgovor.

 Posle dužeg vremena, sa Malog Kalemegdana stiže jedna dobra, ohrabrujuća vest za navijače Crvene zvezde.

 
Izmiren je najveći deo dugovanja prema Svetislavu Pešiću, čime je potvrđeno opredeljenje sa poslednje sednice Predsedništva ("Pešić je dugoročno rešenje") i stvoreni preduslovi za nastavak saradnje.
 
"U skladu sa dogovorom koji je postignut sa gospodinom Pešićem, Crvena zvezda je ispunila svoju finansijsku obavezu i to pre roka (31. jul). Sada očekujemo da gospodin Pešić i njegov advokat povuku zahtev koji su 27. juna podneli FIBA, jer je on postao totalno bespredmetan", rekao je Čović za "Sportski žurnal" od petka.
 
Prema rečima prvog čoveka crveno-belih, Pešiću je isplaćeno 10 od 12 plata, a ostatak će mu leći na račun do kraja avgusta.
 
Ostaje sada da se vidi da li je novac zaista bio ključni kamen spoticanja.
 
"Ne vidim dalje prepreke da hitno sednemo i iskreno razrešimo eventualne nesporazume. Nije mi teško ni da otputujem u Nemačku, a verujem da ni gospodinu Pešiću nije problem da dođe u Beograd. Interes Crvene zvezde je iznad svih nas", završio je Čović.
 
Dogovor sa Pešićem predstavljao bi signal da se konačno krene u potragu za pojačanjima i definisanje igračkog kadra za narednu sezonu. Početak priprema predviđen je za prvu dekadu avgusta...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: