Nazad

Petar Popović iz Zvezde u Nemačku

Izvor: Mozzarsport - Nacionalni sport - Sreda 22.08.2012 - 14:00

Iskusni centar napustio klub sa Malog Kalemegdana i potpisao jednogodišnji ugovor sa Artland Dragonsima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posle serije dolazaka, konačno i jedan odlazaka sa Malog Kalemegdana. Član Crvene zvezde više nije iskusni centar Petar Popović. On će karijeru nastaviti u nemačkom prvoligašu Artland Dragonsima. Popović je sa bundesligašem potpisao ugovor na jednu sezonu.
"Popović je tipičan teški centar. Fizički je jak, dobro igra leđima, ali ume i da pogodi sa distance. Doneće nam neophodnu čvrstinu pod košem. Dobra stvar je i što ima iskustva i što će i na taj način pomoći našem timu" – zadovoljno je prokomentarisao trener Artaland Dragonsa, Štefan Koh.

Nemački mediji prenose da je i selektor tamošnje reprezentacije Svetislav Pešić imao samo reči hvale za Popovića što je ubrzalo odluku kluba da ga angažuje. Popović je tako završio i treći boravak u Zvezdi, a vredi istaći da je prošlog leta pred paraf ugovora sa crveno-belima oprostio značlaj deo duga iz prošlosti kako bi pomogao klubu. U inostranstvu je do sada igrao za Beneton, Huventud, Estudijantes i Spartak iz Sankt Peterburga.

Ovoga leta je postao višak u Zvezdi posle dolaska Eltona Brauna. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: