Nazad

Petrović o priširenju elite: Pun pogodak, liga od 20 svima daje šansu

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 16.05.2020 - 12:21

Odluka da Super liga broji u novoj sezoni čak 20 klubova izazvala je mnogobrojne polemike. LJupko Petrović, trener sa reputacijom, šampion Evrope, svojevremeno i predsednik trenerske organizacije, ima jasan i zanimljiv stav

– Podržavam predlog prosleđen Fudbalskom savezu Srbije. U moje vreme, talenti su se rađali u nižim ligama, u Leskovcu, Nišu, Čačku, na jugu Srbije. Lanac je u ovom trenutku malo poremećen, talenti su daleko od nas.
 
Da li korona virus kroji lige i sistem takmičenja?
 
– Zlo je bilo i prošlo, vraćamo se u normalne tokove. Možda su nam igrači iz Srpske i nižih liga daleko od naših očiju. Na tom talasu, moj stav je pozitivan.
 
Zbog čega?
 
– Siguran sam da neće odmoći fudbalu, čak u pojedinim segmentima vidim i mnogo prednosti. Nije isto zapaziti igrača u takmičenju od 14, ili 16 klubova, ali liga od 20 daje šansu svima. Da dokažu kvalitet za Crvenu zvezdu, Partizan i Vojvodinu. Proširenje je sa te strane pun pogodak – zaključak je LJupka Petrovića.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: