Nazad

Pijetlović napustio Crvenu zvezdu

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 04.07.2012 - 14:30

Kapiten crveno-belih vaterpolista je novi čuvar mreže mađarskog Ferencvaroša.

Posle Vojvodine, u kojoj je ponikao, Partizana i kotorskog Katara, odnosno Crvene zvezde, Gojko Pijetlović, reprezentativni golman, karijeru nastavlja u slavnom mađarskom klubu. Stariji od braće Pijetlović potpisao je dvogodišnji ugovor sa Ferencvarošom iz Budimpešte, pišu Večernje novosti.

"Na žalost nije bilo mogućnosti da ostanem. Drago mi je što sam dve godine učestvovao u stvaranju nove Crvene zvezde i nadam se da će nastaviti tamo gde smo stali. Hvala navijačima, hvala upravi, hvala svima u crveno-belom taboru "– istakao je Pijetlović, opraštajući se sa bivšim klubom.

Gojko Pijetlović se nalazi na pripremama reprezentacije, bori se za mesto među putnicima za London. Iskusni čuvar mreže je sa nacionalnim timom osvojio svetsko zlato i srebro i evropsku bronzu. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: