Nazad

PLS - Napredak za nastavak dominacije, Metalac i Mladost u derbiju "dna"

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Subota 01.09.2012 - 13:21

Danas su na programu svi mečevi četvrtog kola Prve lige Srbije. Voždovac i Borac na gostovanjima nastavljaju hajku za Napretkom dok prvoplasirana ekipa igra na svom terenu protiv Bežanije. Metalac i Mladost odlučiće u Milanovcu ko će ostati zakovan za dno tabele.

 Mečevima četvrtog kola Prve lige Srbije biće nastavljena borba za mesta koja će naredne godine odvesti dve ekipe u Jelen Superligu.

 
Glavni pretendenti na prve dve pozicije nastavljaju trku koja već nakon tri kola izgleda vrlo zanimljivo.
 
Napredak za sada opravdava zvanje glavnog favorita za plasman u Superligu pošto se Kruševljani nakon tri kola nalaze na prvoj poziciji sa maksimalnih devet bodova. Večeras će pod svetlima reflektora pokušati da savladaju Bežaniju i ostanu na čelnoj poziciji prvoligaškog karavana.
 
Glavni konkurenti Kruševljana danas će igrati u gostima. Borac iz Čačka želi ekspresni povratak u Jelen Superligu a gostuje ekipi Proletera iz Novog Sada.
 
Odlično organizovani "Zmajevi" sa Voždovca gostuju Radničkom iz Nove Pazove koji je prošle godine ušao u Prvu ligu Srbije. I Čačani i Beograđani imaju po sedam poena i nalaze se na deobi drugog mesta.
 
Interesantno će biti u Gornjem Milanovcu gde se sastaju dve ekipe koja nisu osvojile ni bod u prethodna tri kola.
 
Metalac će ugostiti ekipu Mladosti iz Lučana, a kako sada stoje stvari, "Šerposi" će se ove godine boriti za ostanak u Prvoj ligi Srbije a ne za povratak u Superligu.
 
Ostali mečevi četvrtog kola PLS:
 
17:00
Teleoptik - Timok
Jedinstvo Putevi - Novi Sad
Čukarički - Mladenovac
Metalac - Mladost
Sloga - Inđija
Radnički - Voždovac
Proleter - Borac
Banat - Kolubara
 
19:30
Napredak - Bežanija

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: