Nazad

Pojačali se Novi Pazar, Rad, OFK...

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Utorak 28.08.2012 - 13:20

Sezona jeste počela, ali prelazni rok još nije gotov.

 U njegovom finišu, srpski superligaški pokušavaju dodatno da se pojačaju. I to ne samo "večiti" rivali za titulu, Crvena zvezda i Partizan, već i oni koji će se boriti za ostale pozicije.

 
Tako je trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac precrtao Ivana Đokovića, Igora Jelića i Ramazana Biševića. Za Đokovića je, konkretno, bila kobna utakmica sa Crvenom zvezdom, kada je ušao na teren u prvom poluvremenu umesto povređenog Ahmeda Mujdragića, a potom bio zamenjen zbog loše igre...
 
I pre i posle utakmice sa crveno-belima, Bekvalac je vapio za pojačanjima, a u ponedeljak je dobio Branislava Stanića i Dragana Žarkovića, piše "Sportski žurnal".
 
Stanić je nekada bio kapiten Teleoptika i prvotimac Smedereva, dok je Žarković posle Grafičara i BSK Borče igrao za Hajduk iz Kule. 
 
Beogradski Rad vratio je Marka Ljubinkovića u svoje redove. 
 
Posle šest godina, ofanzivni vezista vratio se na Banjicu i kako kaže, za čas se dogovorio sa čelnicima novog-starog kluba. Njegovo iskustvo biće preko potrebno mladoj ekipi koju vodi trener Marko Nikolić. U međuvremenu, Ljubinković je igrao za Vasluji, Anortozis, Čančun... U Srbiji, igrao je za Crvenu zvezdu, Radnički 1923, Milicionar, Vojvodinu, Slobodu...
 
I OFK Beograd, koji je loše startovao, pojačao se ove nedelje. 
 
Ivica Jovanović došao je među plavo-bele uoči gradskog derbija sa Partizanom. Jovanović ima 25 godina i rođen je u Lincu, odrastao u Zaječaru, a za Rudar iz Pljevalja postigao je čak 30 golova u poslednje dve sezone crnogorskog prvenstva. 
 
"Romantičari" su saopštili da su na taj način završili prelazni rok, tokom kojeg su došli Trivunović, Adžić, Golubović, Tufegdžić, Čavrić i Bogavac, a otišli Milenović, Kecojević i Osmanagić

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: