Nazad

Policija obezbeđuje centar Kruševca

Izvor: Blic sport - Nacionalni sport - Sreda 16.05.2012 - 19:14

Bliži se početak finala Kupa Srbije u fudbalu, u kome se od 20 časova u Kruševcu sastaju Crvena zvezda i čačanski Borac, a policija je već na nogama ne samo u "Lazarevom gradu" već i na njegovim prilazima.

 Kako saznaje Blicsport.rs, policija je u ranim popodnevnim satima zatražila od vlasnika radnji, kafića i restorana da zatvore svoje objekte, kako bi se izbegli eventualni problemi sa brojnim pristalicama Crvene zvezde čiji se dolazak očekuje.

 
Navijači beogradskog kluba već su počeli da se okupljaju u Kruševcu, gde su ih dočekale značajne policijske snage.
 
One su raspoređene i na benzinskim pumpama na putevima koji vode ka gradu u kome će Zvezda pokušati da po 24. osvoji pehar Kupa, a Čačani po prvi put.
 
TV prenos uživo moći će da prate gledaoci Arene Sport 1, dok će RTS, zbog predizbornog duela kandidata za predsednika Srbije, emitovati od 21 čas i 40 minuta snimak na Prvom programu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: