Nazad

Pomoć fudbalske Srbije: Trideset miliona dinara za Infektivnu

Izvor: N1 info, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 10.04.2020 - 14:46

Fudbalski savez Srbije nedavno je, na inicijativu predsednika Slaviše Кokeze, pokrenuo inicijativu sa ciljem prikupljanja neophodnih sredstava za pomoć zdravstvenom sistemu Srbije u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Inicijativa 'kuće fudbala' naišla je na veliku podršku FOTO: Getty Images/Maddie Meyer
Inicijativa 'kuće fudbala' naišla je na veliku podršku i kako je saopšteno u petak iznos od 30 miliona dinara ili 255.320 evra uplaćen je Infektivnoj klinici u Beogradu.
 
"Inicijativi predsednika Кokeze prvi su se pridružili njegovi najbliži saradnici u FSS generalni sekretar Jovan Šurbatović, sportski direktor Vladimir Matijašević, potpredsednici Nenad Bjeković i Marko Pantelić, kao i članovi Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora Novica Tončev, Ilija Petković, Branko Stojaković, Dragan Simović, Milan Кaradžić, Dragomir Lazović, Miloš Miljanić, Dušan Mrakić.
 
Sredstva su izdvojli svi selektori u sistemu FS Srbije na čelu sa selektorom A tima Ljubišom Tumbaković, stručnim štabom i koordinatorom za fizičku pripremu i oporavak Andrejom Milutinovićem. Dela zarade odrekli su se i svi zaposleni u FS Srbije," navodi se u saopštenju.
 
FSS je zahvalan i svima ostalima koji su učestvovali u akciji među kojima su fudbaleri Aleksandar Кolarov, Dušan Tadić, Nemanja Radonjić, Marko Grujić, Antonio Rukavina, Mijat Gaćinović, Ljubomir Fejsa, Nikola Maksimović, Nemanja Maksimović, Filip Đuričić, Stefan Mitrović, Nikola Milenković, Saša Lukić, Nemanja Pejčinović, Nemanja Radoja, Petar Škuletić, Lazar Marković, Vladimir Stojković i Marko Dević.
 
"Hvala sudijama, delegatima, kao i klubovima Voždovcu, Čukaričkom, Radniku, Javoru, Spartaku, Jedinstvu Putevi i svim regionima i mnogim područnim, okružnim i opštinskim savezima na pomoći, kao i agentu Zoranu Pavloviću i agenciji 'Fudbal 22'."
 
Iz FSS su najavili da počinju drugu faza prikupljanja pomoći i pozvali su sve koji do sada nisu, a u mogućnosti su, da se priključe velikoj akciji.
 
Sredstva mogu da se uplate na namenski dinarski humanitarni račun Fudbalskog saveza Srbije 160 – 406494-78 odnosno namenski devizni humanitarni račun, prema instrukcijama sa fotografije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: