Nazad

Pomoćni trener pesnicom udario glavnog, ali to nije sve (VIDEO)

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Ponedeljak 11.10.2021 - 13:06

Lopta miruje u najjačoj fudbalskoj ligi Srbije zbog reprezentativnih obaveza, ali ne i problemi kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar kod nas.

FOTO: Screenshot
Iako Crvena zvezda i Partizan beleže fenomenalne rezultate u Evropi, pojave se oni da pokvare sliku srpskog fudbala.
 
Poslednja dešavanja iz Užica su blago je reći skandalozna. Naime, na utakmici Srpske lige "Zapad" između užičke Slobode i Sušice, koju je domaćin, na kraju, dobio rezultatom 2:0, trener golmana domaćeg tima Veljko Simić udario je pesnicom svog šefa stručnog štaba Gorana Đukića.
 
"Sportski žurnal" javlja da je Đukić tokom jednog prekida stajao kraj gol-aut linije, gde inače i stoji tokom meča, a da je Simić iz nepoznatih razloga pritrčao i udario ga. Đukić se od siline udarca zateturao, a čak su mu i naočare spale. 
 
U pomoć su pritrčale pomoćne sudije i ostali članovi stručnog štaba, dok je Simić pobegao sa stadiona. U međuvremenu je na isti stigla policija koja je na poluvremenu uzimala izjave novinara i kamere lokalne televizije koja je radila direktan prenos.
 
Na Jutjub kanalu "Fudbal Zapadne Srbije" pojavio se zvaničan video-izveštaj sa ove utakmice, ali na snimku fale detalji od 12. do 19. minuta, odnosno sve ono što se dešavalo tokom prekida.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: