Nazad

Poraz Jankovićeve na startu

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Utorak 15.05.2012 - 15:13

Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je danas od Rumunke Sorane Kirstee sa 6:3, 4:6, 7:6 (7:4), na startu turnira u Rimu, koji je osvajala 2007. i 2008. godine.

Bio je to treći uzastopni poraz Jankovićeve u prvom kolu, nakon Štutgarta i Madrida. Srpska teniserka je definitivno u krizi, a izvesno je da će posle još jednog neuspeha ispasti iz Top 20 najboljih igračica na svetu. Meč je trajao više od dva i po sata, a Jankovićeva je poražena, iako je u drugom setu stigla vođstvo protivnice od 5:2.

Na kraju je pitanje pobednika rešeno u taj-brejku, u kojem je veću koncentraciju, ali i mirnoću imala Kirstea. Rumunska teniserka će u drugom kolu igrati protiv Sofije Arvidson iz Švedske.

WTA turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 2.166.000 dolara, a pobednica će osvojiti ček na 385.000 dolara i 900 bodova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: