Nazad

Porodična tragedija srpskog rukometaša Čuture

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Ponedeljak 11.06.2012 - 10:10

Rukometni reprezentativac Srbije Dalibor Čutura doživeo je veliku porodičnu tragediju jer je izgubio devetogodišnjeg sina, preneo je dnevnik Blic.

Beogradski dnevnik navodi da je sin poznatog rukometaša stradao u nerazjašnjenom incidentu u jednom parku u španskom gradu Leonu, gde Čutura igra za ekipu lokalnog prvoligaša Ademara. U vesti španske novinske agencije samo se kaže da je dečak "pogođen kamenom u glavu" i da je, sa znacima života prebačen u bolnicu, ali lekari nisu mogli da ga povrate iz kome.
 
Nesreća se dogodila u nedelju oko 19 časova, ali nema detalja kako je do nje došlo. Čutura je član nacionalne reprezentacije Srbije koja je osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u januaru u Beogradu. Posle ove tragedije, neizvesno je da li će taj rukometaš biti u sastavu ekipe za Olimpijske igre u Londonu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: