Nazad

Povratak Duška Vujoševića

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 25.06.2012 - 16:35

Sada je i zvanično: Duško Vujošević se posle dve godine vraća na klupu Partizana mt:s.

Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan Duško Vujošević vratio se na klupu crno-belih.

Zvanična potvrdu o tome dobijena je danas, kada je iz kluba iz Humske stigao poziv za konferenciju za novinare u utorak u 12 časova, u Klubu sportista na stadionu na Topčiderskom bdu.

"Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom zvanične promocije novog šefa stručnog štaba Duška Vujoševića", piše u pozivu koji je prosleđen medijima.

Partizan je u protekle dve sezone vodio Vlada Jovanović, koji je osvojio pet trofeja. Ipak, posle uspešnog završetka ove sezone, Partizan i Jovanović su se rastali. Mladitrener karijeru nastavlja u Ukrajini.

Vujošević je posle Partizana imao neuspešnu epizodu u moskovskom CSKA, a potom je izabran za predsednika Sportskog društva Partizan.

Vujoševiću će to biti treći mandat na klupi Partizana. Tokom prethodna dva on je sa crno-belima osvojio ukupno 10 titula šampiona, pet nacionalnih kupova, četiri regionalne lige i evropski Kup Radivoja Koraća.

Nakon drugog odlaska iz Partizana, 2010. godine, proveo je šest meseci u moskovskog CSKA. U oktobru prošle godine izabran je za predsednika Sportskog društva Partizan. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: