Nazad

Poznat spisak fudbalera Zvezde za pripreme za sezonu 2020/2021

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 11.07.2020 - 13:10

Posle skoro tri nedelje pauze Dejan Stanković je prozvao igrače na koje računa za sledeću sezonu, a a nakon prozivke će biti odrađen i trening u Beogradu.

Na prozivci nije bilo pozitivnih FOTO: FK Crvena zvezda
Posle toga prvotimci Zvezde sele se na Divčibare, gde će provesti dve nedelje.
 
Na prozivci se nisu pojavili fudbaleri koji su dobili pozitivan nalaz na korona virus – Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Veljko Nikolić, Strahinja Eraković, Srđan Spiridonović. Oni će ostati u beogradu gde će naredne dve nedelje provesti u karantinu.
 
Takođe, Ričmond Boaći zbog lakše povrede ostaje u Beogradu nekoliko dana gde će biti na terapijama, ali će se kasnije priključiti ekipi.
 
Na prozivci Dejan Stanković ima na raspolaganju 26 fudbalera: Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Stefan Hajdin, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Aleksa Matić, Miloš Vulić, Hose Kanjas, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanć, Mateo Garsija, Veljko Simić, Andrija Radulović, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Antonio Tomane, Nikola Krstović.
 
Igrače su pozdravili generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: