Nazad

Preko Jagodinaca na Norvežane (19.00)

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 15:11

Mnogo je dešavanja u Partizanu koji fokus sa utakmice protiv Jagodine pomeraju u drugu stranu. Vermezović traži ozbiljnost, koncentraciju i maksimalno zalaganje protiv jakog rivala u meču koji može mnogo toga da odluči.

 Fudbalski klub Partizan u okviru trećeg kola večeras na svom stadionu dočekuje Jagodinu, koja u ovaj meč ulazi sa maksimalnim učinkom iz prva dva kola.

Poslednja dešavanja u Partizanu, počev od poraza protiv Donjeg Srema do istog rezultata u Norveškoj i sve brojnijim spekulacijama o promenama u igračkom kadru, donela su određenu nervozu u tabor crno-belih čiji trener poziva na maksimalnu koncentraciju.
“Obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, meč protiv Jagodine će biti jedan izuzetno težak ispit.”
“Mi moramo da shvatimo da lakog rivala nema. Znamo da je Jagodina ozbiljan rival i tim koji je prošle sezone ostvario istorijski uspeh.predstojeći duel će biti odlična provera za Tromso i ako je dvomeč sa Maltežanima lomio sezonu, taj duel sa Norvežanima može da odluči sezonu.”, rekao je trener Vermezović i dodaje da nema nepoznanica kada je u pitanju današnji rival.
“O Jagodini imamo dosta informacija i ja večeras očekujem jednu otvorenu utakmicu u kojoj će Jagodina želeti da iskoristi našu situaciju i u kojoj ne verujem da će igrati bunker.”, istakao je trener Partizana.
Njegov kolega na klupi Jagodine Simo Krunić potvrđuje da njegovi momci u Beograd stižu naoštreni da ostvare pozitivan rezultat protiv šampiona.
“Svakako nas očekuje teška utakmica.”
“Ipak, mi ćemo dati sve od sebe i pokušati da ostvarimo pozitivan rezultat po nas.”, istakao je Krunić.
Utakmica na stadionu u Humskoj se igra od 19.00.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: