Nazad

Profi prvenac Marka Đokovića

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.07.2012 - 12:47

Mlađi brat Novaka Đokovića snage odmerio sa Špancem Karlos Gomez Hererom, koji je meč predao kod vođstva mladog srpskog tenisera od 4:1

Na terenima Teniske Akademije Novak u Beogradu završen je i poslednji od ukupno četiri muška fjučers turnira koji su se ovog leta igrali u ovom klubu, a trijumfovao je 20-godišnji Marko Đoković.
 
Mlađi brat Novaka Đokovića je u matičnom klubu osvojio profi prvenac, ali i duplu krunu, pobednički pehar podigao je i u igri parova. U finalu singla Đoković je snage odmerio sa Špancem Karlos Gomez Hererom, koji je meč predao kod vođstva mladog srpskog tenisera od 4:1. U finalu dubla Đoković i Britanac Metju Šort, kao treći nosioci, savladali su prve nosioce, par Zdravković (SRB) - Micov (MKD) 7:6(4), 7:5.
 
Marka, koji je trenutno na 877. mestu ATP liste, očekuje značajan skok na listi profesionalaca. Najbolji rang bio je 628. mesto na svetu.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: