Nazad

Prosinečki dobio plac, gradi kuću u Kremni

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 13.07.2012 - 12:02

Trener Zvezde se iznenadio i sa oduševljenjem privatio poklon od agencije "Kremnaturist" prilikom posete mestu poznatom po Kremanskom proročanstvu.

Robert Prosinečki posetio je Kremnu i na poklon dobio deset ari placa.

"Iznenađen sam i oduševljen. Primam poklon i obećavam da ću u Kremnima praviti kuću", izjavio je trener Crvene zvezde, a preneo "Press".

Crveno-beli se pripremaju na Zlatiboru, pa je Prosinečki, u društvu doktora Purića, fizioterapeuta Bukumirovića i trenera Spasića, posetio mesto na obrancima Tare poznato po proročanstvu strica i sinovca Tarabića.

Direktor i vlasnik agencije "Kremnaturist", koja se bavi promocijom Kremanskog proročanstva, Dragan Pjević, ispričao je gostima priču o drvenom buretu koje je spasilo kralja Petra Prvog Karađorđevića i Prosinečkom "uručio" poklon.

"Vermezović je sa Partizanom bio na Tari, ali nije nas posetio... Videćemo kome će se sreća osmehnuti", rekao je Pjević. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: