Nazad

Prosinečki: Loše je, biće bolje

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 27.07.2012 - 14:45

Trener Crvene zvezde nezadovoljan igrom ekipe u revanšu sa Naftanom. Tvrdi da su problemi psihičke prirode. Ipak, ne gubi optimizam pred Omoniju: "Izaći ćemo iz krize".

 Robert Prosinečki priznao je dan pre revanša sa Naftanom da nije bio zadovoljan novinarskim izveštajima sa prve utakmice u Vitebsku.

 
"Napravili ste famu oko te utakmice kao da smo izgubili", rekao je na konferenciji za novinare pre revanša. 
 
Remi njegovog tima sa nejakim beloruskim predstavnikom i još jedna zabrinjavajuća partija u naelektrisanoj atmosferi "Marakane" nisu dokazali da mu je stav bio na mestu.
 
Posle burnog meča i zvižduka navijača nije bio zadovoljan.
 
"Igrali smo samo prvih 20 minuta, stali smo posle 2:0. Meni je to neshvatljivo. Bilo je mnogo propusta u igri, prošli smo, ali nismo pokazali ono što znamo. Mogli su Belorusi čak i da prođu. Pravićemo duboku analizu, primili smo šest golova u dve utakmice, što je mnogo", rekao je na konferenciji za novinare posle utakmice.
 
Razloge naglih oscilacija u igri njegovog tima ne traži u nogama igrača, već glavama.
 
"Imamo crne rupe. To nije fizički, već psihološki problem. Moraću da razgovaram sa momcima. Treba se spremiti za narednu utakmicu. Nadam se da ćemo za sedam dana biti bolji protiv Omonije...", dodao je Zvezdin strateg.
 
Kada napad bilo kog tima u dve utakmice postigle sedam, a odbrana primi šest golova nije potrebno mnogo razmišljanja o tome koje linije "škripe".
 
"Odigrali smo bez duela i došli u problem. To u Evropi ne može. Nemamo agresivnost. Trčali smo, hteli napred, ali su nam problem odbrana i vezni red. Sa Mićkovim ulaskom (Srđana Mijailovića, prim. aut) dobili smo čvrstinu..." .
 
Uprkos svemu viđenom, ne gubi veru u uspeh.
 
"Mislim da će to biti sve u redu, treba nam vreme. Momci će izaći iz ove krize i bićemo bolji u sledećim utakmicama. Verujem da možemo proći Omoniju", naveo je Prosinečki i podvukao:
 
"Trener uvek snosi krivicu. Bez daljeg".
 
Prvi meč Crvene zvezde i Omonije zakazan je za 2. avgust.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: