Nazad

Prosinečki: Odužiti se navijačima

Izvor: Novosti - Nacionalni sport - Subota 28.04.2012 - 08:27

Dok trener Jagodine Simo Krunić na „Marakani“ očekuje dobar fudbal, strateg domaćina očekuje Zvezda „vrati dug zbog bledog izdanja prtiv OFK“

CRVENA zvezda za čast, a Jagodina za Evropu. Na "Marakani" Jagodinci dolaze po bod(ove) koji bi značajno mogli da im doprinesu ostvarenju težnje da se dokopaju četvrtog mesta, ali isto tako oni znaju da se Zvezdi ne preti.

Trener Simo Krunić istakao je da ima dvojicu suspendovanih i nekoliko povređenih igrača, ali da će pokušati da se na pravi način suprotstavi favoritu.

- Zvezda će sigurno pred svojom publikom sve učiniti da ostvari pobedu, a na nama je da im se na pravi način suprotstavimo i da pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat. Igrači su veoma motivisani, bod ili tri sa "Marakane" su uvek višestruko važni. Lično očekujem dobar fudbal - istakao je Krunić.

Meč zbog prenosa na Prvoj TV počinje od 19.00 časova, a posle remija na Karaburmi, u Zvezdi svi ističu da im je obaveza da se vrate na pobednički kolosek.


- Očekujem da moji momci dobrom igrom i velikim zalaganjem vrate dug navijačima zbog bledog izdanja u prošlom kolu protiv OFK Beograda. S druge strane, Jagodina je hit prolećne polusezone i odličnim rezultatima došla je u situaciju da se bori za izlazak u Evropu - rekao je šef stručnog štaba crveno-belih Robert Prosinečki. - Ne znam šta je bio uzrok kod igrača da ne budu "gladni" uspeha na Karaburmi, da nemaju želju i motiv. To ne sme da se ponovi, siguran sam da moja ekipa ima karakter i verujem im u potpunosti.


Utakmici će prisustvovati i Zvonko Milojević, inače rođeni Jagodinac, koji će brojne navijače pozdraviti prvo sa atletske staze, a onda i iz lože najvećeg srpskog stadiona, odakle će posmatrati susret.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: