Nazad

Prvo, pa Hrvati (18:00)

Izvor: Sportske - Nacionalni sport - Petak 03.08.2012 - 14:18

Susretom sa komšijama Srbija startuje na turniru eks jugoslovenskih republika u Ljubljani.

  "Adeko kup" je na neki način proba za EP u Sloveniji narednog leta. Naravno, Srbija tek treba da izbori vizu za to takmičenje, a turnir u Ljubljani je prilika da se tim uigra za kvalifikacije.

U prvom duelu danas se sastajemo sa Hrvatskom od 18 časova.

"Počinju ozbiljni mečevi, jaki protivnici. Drugačije je sa Hrvatskom nego u duelima sa Litvanijom i Ukrajinom koje smo takođe shvatili ozbiljno", najavljuje Duško Savanović, prenosi "Sport".

Srbija je osvojila pehar prošle godine baš pobedom protiv Hrvata u finalu.

"Očekuje nas najznačajnija provera u dosadašnjem delu prirpema. Veoma smo kvalitetno radili u prethodna četiri dana u Rogaškoj Slatini. Imali smo izvanredne uslove za trening, dok nas je i vreme savršeno poslužilo. Što se tiče zdravstvenog biltena, Aleksandar Rašić je u trenažnom procesu i biće u konkurenciji za tim na turniru u Ljubljani. Kapiten Nenad Krstić se oseća mnogo bolje ali i dalje radi po individulanom programu", rekao je za zvanični sajt saveza tim menadžer Nebojša Ilić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: