Nazad

Puljević potpisao za Partizan

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Sreda 23.05.2012 - 13:43

Dosadašnji fudbaler Hajduka iz Kule Branko Pauljević potpisao je danas četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i na taj način postao prvo pojačanje petostrukog uzastopnog šampiona za narednu sezonu.

Branko Pauljević - fudbaler Hajduka iz Kule
Pauljević u junu slavi 23. rođendan, igra na poziciji desnog beka, a u novom klubu nosiće dres sa brojem 19. "Od malih nogu sanjam da obučem dres Partizana i moja velika želja bila je da dođem ovde. To sam preneo i predsedniku Hajduka Zoranu Osmajiću i srećan sam što mi se želja ispunila", rekao je Pauljević na promociji u Humskoj.
 
Pauljević važi za najbržeg fudbalera u Srbiji i drugog najbržeg na svetu, jer 100 metara trči za 10,4 sekunde. Brži od njega samo je Amerikanac Marvel Vini iz Denvera. "To je genetika, moj otac je veoma brz i od njega sam nasledio brzinu", otkrio je Pauljević. On je karijeru počeo u Voždovcu, a igrao je i za Big Bul i Sentu.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: