Nazad

Rabrenović: Mrđa bi bez nas bio u svom selu i otvarao pivo na dvojku!

Izvor: Mozzartsport - Nacionalni sport - Ponedeljak 13.08.2012 - 13:48

Žestok odgovor iz Novog Sada na prozivke bivšeg igrača

 Dragan Mrđa je žestoko napao bivši klub Vojvodinu pripretivši da će ići do suda u Strazburu, a na odgovor iz Novog Sada se nije dugo čekalo. Javio se generalni sekretar kluba Radisav Rabrenović koji Mrđi nije ostao dužan.

 
"Već ko zna koji put Mrđa zapravo pokazuje koliko je neinteligentan kad nije u stanju da pročita četiri rečenice nego potpisuje četiri papira koja su mu "poturena" i to u prisustvu dva advokata. Neka nabroji igrače koje smo prevarili, ali i neka objasni kako je raskinuo ugovor u Rusiji, kad je bio "hrabar" da se dočepa aerodroma. Zašto se onda nije žalio? Vojvodina ga je vratila u život, trpela ga, a kasnije je došao do reprezentacije. Da nije bilo Vojvodine, otvarao bi pivo na dvojku u svom selu kraj Vršca, a kako razmišlja i ponaša se, bolje da pripazi da se to ne obistini".
 
Rabrenović je istakao i da je Vojvodina Mrđi opraštala razne stvari kao što su bežanje iz karantina sa kojekakvim damama i da su od njega pokušali da naprave sportsku ličnost.
"To nam vraća na odvratan način. Pokušao je preko FS Srbije da naplati svoju glupost pa su mu rekli da to ne može, a sad želi preko Strazbura!? Vojvodina ima još niz nimalo lepih podataka o njegovom ponašanju, ali ćemo se truditi da ih ne obelodanimo jer smo klub koji komunicira isključivo dokumentima", poručio je Rabrenović.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: