Nazad

RADNIČKI KG: Spalević ostaje

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Petak 29.06.2012 - 00:38

Predsednik Radničlkog uverava: "Klub će ispuniti sve obaveze prema Spaleviću, on će ostati".

zgleda da iza naslova "Spalević ostaje u Radničkom" ne treba da stoji znak pitanja.

Najbolji strelac Superlige Srbije u protekloj sezoni, Darko Spalević bio je u medijima proteklih dana, jer je bio na izlaznim vratima kragujevačkog Radničkog. Pisalo se da ima ponude iz Kine, čak da bi mogao da se preseli na Karaburmu, u OFK Beograd. Međutim, uprava Radničkog čini sve da ga zadrži i u tome će, po svemu sudeći, uspeti.

Spalević se u sredu popodne pojavio na prozivci pred početak priprema, a danas je radio na treningu sa ostalim saigračima.

Predsednik Radničkog Nebojša Vasiljević je za klupski sajt u četvrtak izjavio da će klub ispuniti obaveze prema Spaleviću i da će on ostati.

Izgleda da su uprava i golgeter (u prošloj sezoni dao je 19 golova) uspeli da nađu zajednički jezik, jer je upravo Vasiljević, pre nekoliko dana, kritikovao Spalevića i još neke fudbalere da su nekorektni prema klubu i poručio im da Radnički nikom ne ostaje dužan.

Prvi trening je odradio i golman Ognjen Čančarević, koji nije prisustvovao prozivci iz, kako se navodi, opravdanih razloga, dok će povratak kapitena Željka Miloševića očekuje u par narednih dana.

Radnički je ostao bez nekolicine igrača koji su bili nosio igre u protekloj sezoni. Filip Kostić je otišao u Groningen, što je objavljeno još krajem sezone, Ljuba Nenadić je prešao u Crvenu zvezdu, Danilo Pustinjaković je otišao u lučansku Mladost.

Više se ne računa na mladog golmana Hristijana Josifovića, napadača Predraga Živadinovića i iskusne Nikolu Simića i Milana Vukašinovića.

U Radnički bi tokom priprema na probu trebalo da dođe petnaestak novih fudbalera. Prvih desetak dana fudbaleri će trenirati u Kragujevcu, a potom se najverovatnije sele u Sloveniju

"U ovom trenutku prioritet je da se dobro spremimo i ojačamo tim sa dva do tri iskusna superligaška igrača, sa kojima smo u pregovorima. Međutim, svi trenutno gledaju ka inostranstvu, ali mi ne sedimo skrštenih ruku i u narednih desetak dana bi trebalo sve da rešimo. Cilj je da napravimo stabilnost ekipe i uz par iskusnih fudbalera ukažemo šansu mladim igračima, koji su već u klubu i koji će doći", rekao je trener Slavenko Kuzeljević. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: