Nazad

Rakočević: Oduvek mi je bila želja da karijeru završim u Zvezdi

Izvor: Blic - Nacionalni sport - Nedelja 12.08.2012 - 20:29

Iskusni košarkaš Igor Rakočević rekao je da se vratio u Crvenu zvezdu kako bi sa klubom u kojem je ponikao osvojio titulu i izborio plasman u Evroligu.

 On je potpisao ugovor na dve godine sa crveno-belima, za koje je nastupao od 1995. do 2000. godine i u sezoni 2003/2004.

 
 
"Zadovoljstvo mi je što sam se vratio u klub za koji me vežu jako lepe uspomene. Bila mi je velika želja da karijeru završim u Zvezdi, klubu koji najviše volim", rekao je 34-godišnji bek novinarima u prostorijama Zvezde na Malom Kalemegdanu.
 
Rakočević je pored Zvezde igrao još za Budućnost, Minesotu, Pamesu, Real Madrid, TAU, Efes i Sijenu.
 
"Imao sam lepu, ali izuzetno tešku karijeru i želim da je završim titulom i plasmanom u Evroligu. Kada to ostvarim moći ću da kažem da sam imao uspešnu karijeru", istakao je Rakočević.
 
On se potom zahvalio predsedniku crveno-belih Nebojši Čoviću, za kojeg je rekao da je beogradski klub vratio na noge posle teških godina krize.
 
"Imamo jak tim, nekoliko iskusnih igrača i publiku koja se u sve većem broju vraća na utakmice. Zvezda ima tim da napadne sve trofeje, ali je to mukotrpan proces i ne mogu ništa da obećam, osim da ću dati maksimum", dodao je Rakočević, koji će kao i ranije nositi dres sa brojem osam.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: