Nazad

Rašić: Partizan, zašto da ne?

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 09.07.2012 - 15:13

Sjajnom šuteru istekao je ugovor sa Lijetuvos Ritasom i on će tokom priprema reprezentacije čekati pozive zainteresovanih klubova.

Mogućnost igranja na obe bekovske pozicije, sjajan šut za tri poena i gotovo automatsko izvođenje slobodnih bacanja.

Kvaliteti koje nudi Aleksandar Rašić (28 godina, 195 cm) retki su ovog leta i na evropskom tržištu, a kamoli na domaćem. Zato pomalo čudi njegova izjava, da za sada nije dobio nijednu ponudu.

"Nema ništa konkretno. Još čekam i ne razmišljam puno o tome. Brinuo, ne brinuo, na kraju će izaći na isto", sa osmehom je izjavio Rašić prilikom okupljanja srpske reprezentacije, u nedelju u hotelu "Zira".

Kaže da nije bilo kontakata ni sa Partizanom mt:s, klubom čije je boje uspešno branio dve sezone, plasiravši se čak na Fajnal for Evrolige. Mnogi smatraju da bi Rašić bio od velike pomoći kao šuter, ali i podrška neiskusnim plejmejkerima Vestermanu i Miljenoviću.

S obzirom na to da sa suprugom Katarinom očekuje prinovu, nema dileme gde bi mu bilo najbolje tokom narednih godinu dana.

"Uvek prija kad si kod kuće. Lakše je zbog porodice, a Partizan je klub koji volim i u koji bih se uvek rado vratio. Za sada me niko nije kontaktirao - ni lično, ni preko menadžera - a videćemo gde će put odvesti i mene i Partizan".

Standardni reprezentativac letos u Litvaniji je doživeo povredu, koja je značajno uticala na pad forme i loše rezultate celog tima u završnici Evropskog prvenstva.

Osmo mesto na tom takmičenju, znači da "orlovi" moraju u kvalifikacije za Evrobasket 2013, počev od utakmice sa Islandom 14. avgusta.

"Nebitno je koje takmičenje igramo sa reprezentacijom, motiva nikad ne nedostaje. Vidim da su i svi ostali srećni što smo se ponovo okupili, svi žele da dokažemo kvalitet i naravno da se plasiramo na EP. Sigurno da postoji velika želja da se iskupimo za Litvaniju", završio je Rašić. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: