Nazad

"Realno, gotovo je"

Izvor: Novosti - Nacionalni sport - Ponedeljak 16.04.2012 - 16:25

 Posle kiksa u meču sa Novim Pazarom (0:0), fudbaler Crvene zvezde Duško Tošić smatra da je prvenstvo odlučeno i da će Partizan sačuvati deset bodova prednosti. 

- Realno, sada smo suviše daleko iza Partizana i teško je verovati da ćemo ipak moći da napravimo čudo. Deset bodova zaostatka na šest kola pre kraja je preveliki minus, pogotovo kada se zna da večiti rival ima znatno lakši raspored do kraja - izjavio je Tošić za „Večernje novosti“.

„Razlog što smo u ovakvoj situaciji jeste taj nesrećni zaostatak iz jesenjeg dela sezone, na koji smo se sada nažalost vratili. Naravno, i ova dva remija protiv Radničkog i Novog Pazara su uticala, jer da nam se kiksevi nisu desili sada bismo bili na šest bodova i imali bismo pravo da verujemo u preokret, mada bi i toliki minus bilo teško nadoknaditi“, dodao je Tošić. 

Tošić kaže da izostanak Evandra, Kadua i Lazovića nije izgovor za loše izdanje u Novom Pazaru. 

„Nema alibija, bez obzira na to ko izađe na teren, svi moramo da shvatimo da se fudbal ne igra samo protiv Partizana. I na drugim utakmicama se osvajaju bodovi i to oni koji često rešavaju pitanje šampiona. U redu, jeste se Pazar branio agresivno i sa svih 11 igrača, ali baš na tako vrućim terenima i protiv motivisanih rivala mi moramo da pokažemo kvalitet. Načini za probijanje bunkera postoje, samo je potrebno da ih primenimo u svojoj igri jer je alarmantno to što smo sa dva teška gostovanja doneli samo dva boda i nismo uspeli da postignemo gol. Ako hoćemo trofeje i dominaciju, takve situacije ne smeju da nam se ponavljaju“, zaključio je Tošić za "Novosti".

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: