Nazad

Robert Prosinečki: Odlazim iz Zvezde

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Ponedeljak 20.08.2012 - 13:36

Trener Crvene zvezde saopštio novinarima da je podneo ostavku predsedniku kluba Vladanu Lukiću.Sporazumni raskid ugovora.

Posle godinu i po dana provedenih na na klupi najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba, Robert Prosinečki podneo je danas ostavku.

Legenda crveno-belih odlazi iz kluba tri dana pred meč sa Bordoom, posle niza slabih partija svog mladog tima tokom ovog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope i prvog kola domaćeg šampionata.

"Nisam odlučio preko noći da napustim klub, dva meseca sam razmišljao. Žao mi je igrača, u koje verujem. Ovo je samo moja odluka", rekao je Prosinečki u obraćanju novinarima dodajući da je reč o sporazumnom raskidu ugovora.

Za sada nepoznat njegov naslednik. U kuloarima se pominje Aleksandar Janković, selektor mlade repezentacije Srbije, koji je već jednom vodio Crvenu zvezdu.

Uskoro opširnije...

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: