Nazad

Robi odmah dobija novi posao?

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Nedelja 26.08.2012 - 12:57

Slovenačka "Ekipa" navodi da će Robert Prosinečki postati novi trener Olimpije.

 Robert Prosinečki dobio je prvi samostalni posao kao fudbalski trener u klubu u kom je stekao ime, Crvenoj zvezdi, a drugi angažman mogao bi da mu bude u klubu u kojem je odigrao pretposlednju epizodu u velikoj profesionalnoj karijeri.

 
Slovenački sportski list "Ekipa", objavio je članak u kojem navodi da je ljubljanska Olimpija, za koju je Robi igrao u sezoni 2002/03, zainteresovana da sveže slobodnog trenera, koji se pre pet dana rastao sa Upravom crveno-belih, ekspresno angažuje kao šefa stručnog štaba.
 
Prosinečki je nedavno gostovao na stadionu "Stožice" i kao trener Crvene zvezde doživeo ubedljiv poraz od Olimpije u prijateljskom meču (3:0), koji je počeo tako što mu je direktor "zmajčeka" Milenko Aćimović, takođe bivši fudbaler Zvezde, uručio zeleno-beli dres u znak zahvalnosti.
 
Prosinečki je sa Olimpijom osvojio Kup pre devet godina, a sada bi mogao da pokuša da prekine dominaciju Maribora u lokalnim okvirima. 
 
Trenutno, trener Olimpije je Ermin Šiljak, kojem se ne piše dobro zbog toga što je novu sezonu počeo porazom i remijem u četiri kola, uz dve pobede. Maribor već ima prednost od šest bodova i "zmajčeki" sada zovu Prosinečkog u pomoć.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: