Nazad

RUKOMET: Vlada Mandić u Voši

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Subota 28.07.2012 - 13:27

Lale s velikim ambicijama počele pripreme za novu sezonu. Predsednik Đukuć najavio povratak bivšeg reprezentativca.

  Vladimir Mandić se vraća u Vojvodinu tvrdi Milan Đukić, predsednik novosadskog kluba a prenosi Sportski žurnal.

"Želimo da budemo što bolji. Zato ćemo i obezbediti logistiku. Greške nećemo ponavljati jer smo doveli dobra pojačanja. Miljan Pušica trenira sa nama, a dolazi i Vladimir Mandić. Svi uspesi Vojvodine vezani su za njega, srećan sam što dolazi, " kaže predsednik Vojvodine ali i dodaje:

"Mandić i Pušica moraju da reše status sa bivšim klubovima. Prelazni rok za nas još nije završen, treba nam golman, a to ćemo rešiti pre odlaska na Zlatar", tvrdi Đukić. 

Mandić je sa Vošom osvojio nacionalni Kup pre dve sezone, lane je branio boje Partizana. Crno-beli dres će po svemu sudeći zameniti crveno-belim.

Vojvodina je uigravanje za novu seuzonu počela ranije od drugih supeligaša, Novosađani su na okupu od 19. jula a 1. avgusta odlaze na Zlatibor gde će odraditi bazični deo priprema.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: