Nazad

Šapovalov hvali Đokovića: Novak je najkompletni igrač na svetu

Izvor: Večernje novosti, OK Radio - Nacionalni sport - Nedelja 03.11.2019 - 12:46

Nemam šta da izgubim, super je biti u finalu, ovo je za mene bonus i trudiću se da uživam, kaže Denis Šapovalov

Nema šta da izgubi FOTO: Getty Images
Kanadski teniser Denis Šapovalov je ušao u prvo svoje masters finale posle predaje Rafaela Nadala, a tamo ga čeka maestralni Novak Đoković.
 
Srbin je tri puta snage odmerio sa tinejdžerom iz Kanade i uvek je izlazio kao pobednik, pa ne čudi što su kladionice dale male šanse Šapovalovu da podigne pehar u prestonici Francuske.
 
"Naučio sam mnogo iz prethodnih okršaja u vezi sa time šta voli da radi i kako igra. Nisam imao uspeha, ali biće finale i malo drugačiji meč. On je broj jedan s razlogom, a ja ne osećam pritisak. Najkompletniji je igrač na svetu, sve radi zaista dobro i nema slabosti, nastojaću da mu oduzmem vreme i da pokušam da učinim da oseti pritisak. Taj meč biće san za mene, nagrada za sav trud koji sam uložio, kaže Denis Šapovalov.
 
Nema sumnje da Kanađanin neće izaći sa belom zastavom u dvoranu “Bersi”, a i rasterečenost je na njegovoj strani.
 
"Igrao sam neverovatno protiv Gaela, sve mi je išlo od ruka, nadam se da mogu protiv Đokovića da igram na tom nivou, ali on je drugačiji igrač i biće drugačiji meč. Neću manje rizikovati, biću agresivan, nemam šta da izgubim, super je biti u finalu, ovo je za mene bonus i trudiću se da uživam. U Šangaju je igrao neverovatno, ja nisam bio toliko loš, a ja se nadam da će on malo promašivati i da će biti nervozniji, kao i da ću ja biti na višem nivou", zaključioje Šapovalov.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: