Nazad

Saša Ilić: Zvezda je institucija

Izvor: B92, Žurnal.rs - Nacionalni sport - Sreda 16.01.2013 - 16:13

Saša Ilić je istinska legenda Partizana, ljubimac navijača sa juga koga podjednako poštuju i najveći rivali.

Saša Ilić

Da je više od običnog fudbalera, Ilić je ponovo potvrdio istakavši da, iako najviše voli da pobedi Crvenu zvezdu, da je poštuje kao veliku instituciju srpskog sporta i države.

Ilić se ponosi zdravim rivalstvom za najvećim rivalom, i ne razume motive mlađih generacija koji ne poštuju protivnika.

"Prelep je osećaj kad dobijete pohvale od ljudi s kojima delite fudbalski hleb. Posebno ako je u pitanju takmaci, na primer iz Crvene zvezde. Možda sam takav imidž izgradio i zaslužio time što nikad nisam uvredio bilo koga sa Marakane. Niti ću. Crveno-beli su sportski rivali, nikako neprijatelji. Da se razumemo, najdraže su mi pobede i golovi protiv Zvezde, ali nikad ne bih sebi dozvolio da omalovažavam komšije. Reč je o instituciji ovdašnjeg sporta i države i tako bi trebalo da ostane, ma šta o tome mislile mlađe generacije, koje se vode nekim drugim motivima. Meni stranim", rekao je Saša Ilić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: