Nazad

Selektor omladinaca: Ovako više nikad!

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 04.07.2012 - 14:20

Omladinska fudbalska reprezentacija se obrukala na početku EP u Estoniji. Ni igre, ni borbenosti, ni hrabrosti protiv Francuske. "Znamo kako ne treba da igramo", kaže Zoran Marić.

Očajna igra omladinske fudbalske reprezentacije (igrači do 19 godina) na otvaranju Evropskog prvenstva u Estoniji protiv Francuske.

Za 15 minuta Francuzi su "orlićima" dali tri gola. Bez hrabrosti, pre svega, umorno, tromo, tako su igrali mladići koji imaju tek do 19 godina, a uz to postavka igre je bila takva da bi i protiv mnogo slabije selekcije nego što je Francuska bilo teško da se učini nešto više.

Selektor Zoran Marić rekao je da je jedina pozitivna stvar iz tog meča to što sada znaju kako ne treba da igraju!

"Više nikada ne smemo da izađemo na teren i da izgledamo ovako. Nema sumnje da nas je pobedio bolji tim, ali mi smo bili ispod našeg nivoa. Prvo poluvreme smo igrali očajno. Nisu uspevali da napravimo akciju, igrali smo bojažljivo i to je glavni uzrok ovako loše igre. U drugom poluvremenu smo bili bolji, čak i kad smo ostali sa igračem manje bili smo ravnopravni", utisak je Marića.

Srbija u petak igra drugi meč na turniru protiv Engleske. Valjda će biti bolje. Dobra stvar je da će moći da igra Nikola Ninković (nije imao pravo da igra protiv Francuza zbog parnih kartona), koji mnogo znači ovoj ekipi i veznom redu, ali u napadu neće biti Aleksandra Mitrovića, koji je isključen u meču protiv "galskih petlića". 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: