Nazad

Sloboda tužila Zvezdu

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Ponedeljak 10.12.2012 - 17:39

Užička Sloboda tužiće Crvenu zvezdu zbog toga što nisu plaćeni transferi Kasalice i Maksimovića prošle zime, piše Sportski žurnal.

ilustracija

Nepunih devet meseci posle dogovorenog roka za isplatu druge rate na ime transfera dvojice fudbalera predstavnici Slobode Point odlučili su se za tužbu.

Beogradski dnevni list piše da su Užičani pustili bankarsku menicu i poslali tužbu Arbitražnoj komisiji Jelen Superlige. Beogradski klub platio je prvu ratu za dvojicu fudbalera ali je bi ou obavezi da do marta izmiri ceo dug.

Transfer dvojice fudbalera bio je, navodno, 'težak' pola miliona evra, 195.000 Užičanima je plaćeno prema dogovoru a druga rata od 305.000 trebalo je da plaćeno u martu.

Prethodni Kasalicin klub ima pravo i na 20% sledećeg transfera igrača.

Filip Kasalica, reprezentativac Crne Gore, odigrao je za Crvenu zvezdeu 22 utakmice, postigao šest golova u svim takmičenjima i imao četiri asistencije.

Nikola Maksimović je u 'crveno-belom' dresu nastupio 17 puta, postigao je jedan gol a od dolaska u Crvenu zvezdu nastupio je dva puta i za reprezentaciju Srbije.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: