Nazad

SMEDEREVO: Кežman neće, Veljović hoće

Izvor: Mondo - Nacionalni sport - Sreda 11.07.2012 - 14:08

Iskusni internacionalac demantovao pisanja medija da će obući dres Smedereva. Oklopnike pojačava Rade Veljović.

Mateja Kežman je rastužio Smederevce ali i sve domaće ljubitelje fudbala. U izjavi za Sportski žurnal nekadašnji reprezentativac negirao je mogućnost da zaigra za Smederevo. Iskusni internacionalac iznenađen je izjavom Žarka Petrovića, direktora kluba, da je dogovor sa njim blizu realizacije.

"То su možda nečije želje, ali nisu realne. Za mene je igranje fudbala zatvorena knjiga i sigurno neću obući ničiji dres, pa ni dres Smedereva", tvrdi za Žurnal Mateja Kežman.
Iskusni internacionalc dodatno je potkrepio svoju izjavu.
,
"Pre nekoliko meseci, u želji da pomognem fudbalerima na ovim prostorima, osnovao sam agenciju Football–identity. Zbog posla nekada i dva puta nedeljno putujem u inostranstvo pa sve i da hoću da igram, ne bih mogao, naglasio je Kežman.

Ako neće Kežman, hoće Veljović! Smederevci svesni da od angažovanja prekaljenog asa nema ništa okrenuli su se mlađim snagama. Prema pisanju Sporta, redove Oklopnika pojačaće Rade Veljović (1986), napadač koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Javora i odmah će se pridružiti novim saigračima na pripremama u Sokobanji.

Veljović je igrao za mlađe kategorije Crvene zvezde, potom za Jedinstvo iz Uba, pa Napredak, Voždovac, Kluž, Unireu, Trgu Mureš i banjalučki Borac. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: