Nazad

Šokantne vesti iz Italije: Siniša Mihajlović zbog bolesti prekida karijeru

Izvor: Sportski žurnal, OK Radio - Nacionalni sport - Subota 13.07.2019 - 11:07

Kako se navodi, Mihajlović je nedavno imao medicinske preglede i dobio je savet lekara da mora da ima ozbiljne tretmane kako bi se oporavio

Mora da ima ozbiljne tretmane FOTO: Getty Images
Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović verovatno napušta Bolonju zbog zdravstvenih problema, piše Korijere delo Sport.
 
Kako se navodi, Mihajlović je nedavno imao medicinske preglede i dobio je savet lekara da mora da ima ozbiljne tretmane kako bi se oporavio.
 
Takva situacija, prenosi ugledni list, oduzima puno vremena srpskom stručnjaku i ne oseća se potpuni spremnim da nastavi sa radom, a pitanje je i da li će uopšte nastaviti karijeru.
 
Za danas je Mihajlović zakazao konferenciju za medije na kojoj će sve obrazložiti.
 
On je u januaru drugi put u karijeri preuzeo Bolonju umesto Filipa Inzagija i odličnim rezultatima obezbedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji.
 
Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.
 
Bivši selektor reprezentacije Srbije u Italiji je radio kao trener još Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Torina i Milana.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: