Nazad

Šokirao Piksija: Marko Marin završio karijeru

Izvor: OK Radio, mediji - Nacionalni sport - Petak 25.03.2022 - 14:35

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin završio je igračku karijeru.

FOTO: Screenshot
Marin je došao da poseti reprezentaciju Srbije u hoteli pred meč sa Mađarskom u Budimpešti i u srdačnom razgovoru sa selektorom objavio da će okačiti kopačke o klin.
 
Stojkovića je iznenadila ovakva odluka jer Marin ima tek 33 godine, pa je upitao nekadašnjeg reprezentativca Nemačke zašto se odlučio za takav potez.
 
"Dosta je bilo, idemo sada u nove izazove i nove pobede. Bilo je tu i puno povreda, šta da se radi", naglasio je Marin.
 
Nemački fudbaler bio je velika nada te nacije, međutim nikada nije uspeo da ispuni sav potencijal. Ponikao je u školi Frankfurta, a nastupao je još za Menhengladbah, Verder, nakon čega je usledio transfer u Čelsi.
 
U Londonu se nije naigrao i svake godine završavao je na pozajmicama – Sevilja, Fiorentina, Anderleht i Trabzonspor. Na kraju 2016. godine završio je u Olimpijakosu, koji je za njega platio tri miliona dolara.
 
Tokom dve godine igrao je dosta u Olimpijakosu, međutim sada se pridružio Zvezde u kojoj bi trebao da ima platu oko milion evra. Marin je raskinuo ugovor sa klubom iz Pireja i u Beograd je došao kao slobodan igrač.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: