Nazad

Spajić: Motiviše nas Džajić

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Petak 21.12.2012 - 11:07

Štoper Crvene zvezde Uroš Spajić, koji je dobio šansu u završnici jesenje polusezone, kaže da dolazak Dragana Džajića za predsednika predstavlja motiv za ekipu.

crvena zvezda

“Dragan Džajić je velika legenda i samo njegovo prisustvo u Zvezdi za nas igrače predstavlja veliki motiv da napredujemo i da se dokazujem”, kaže Spajić i dodaje da je već počeo lagano da trenira za početak priprema devetog januara.

“Ne naprežem se previše, već trčkaram u kraju gde živim, i radim vežbe snage. Po planu koji smo dobili od šefa stručnog štaba, pasivni odmor treba da traje do 24. decembra. Tako da ću sledeće nedelje malo pojačati ritam kako bih se na prozivci pojavio u dobroj kondiciji”.

Zvezda trenutno zaostaje šest bodova za vodećim Partizanom.

“Ne volim da obećavam niti da gledam previše unapred. Naš najveći cilj treba da bude da odradimo pripreme na najbolji mogući način. Da se besprekorno dobro spremimo, da se uigramo i da stvorimo što bolju atmosferu u svlačionici. U prvom kolu dočekujemo Javor i ne treba da razmišljamo dalje od tog susreta. U fudbalu i u sportu, mnogo puta se pokazalo da ne valja misliti mnogo unapred “, kaže 19-godišnji Spajić za zvanični klupski sajt.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: