Nazad

Španović: Povreda je prošla, biću spremna za Tokio

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Četvrtak 31.10.2019 - 14:25

Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će Olimpijske igre u Tokiju biti zenit njene karijere i da će učiniti sve da bude spremna za "napad na zlato".

Pripreme za Tokio već počele FOTO: Profimedia
Španovićeva, koja je zbog povrede propustilo Svetsko prvenstvo u Dohi, ističe da je trenutno potpuno zdrava i da su pripreme za Tokio već počele.
 
"Povreda je prošla, a pre svega sam se odmorila. Već treću nedelju treniram, nemam nikakav bol i vrlo sam optimistična i srećna što sam nazad na stazi. Pripreme za Tokio su počele, odbrojavali smo 365 dana do kvalifikacija u skoku u dalj, mi smo apsolutno i jedino na to fokusirani, u principu to bi trebalo možda da bude zenit moje karijere i svega onog što sam radila prethodnih 20 godina", rekla je Španovićeva Tanjugu.
 
Ona je dodala da je srećna bog svega što dolazi i da je najbitnije da sačuva zdravlje.
 
"Svako u timu zna svoj deo posla, svi imamo isti cilj apsolutno i uradićemo sve što treba da se ja na tom takmičenju pojavim maksimalno spremna. Motivacije nikad ne manjka, tako da se radujem".
 
Do Igara u Tokiju ostalo je još skoro devet meseci, a Španovićeva će do tada braniti jedno zlato.
 
"Imaćemo dvoransko Svetsko prvenstvo u Kini, u martu, branim titulu, posle toga još par mitinga Dijamantske lige i onda ono glavno - Tokio", poručila je 29-godišnja Španovićeva.
 
Njoj će Igre u Tokiju biti četvrte u karijeri, a na prethodnim u Riju osvojila je bronzanu medalju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: