Nazad

Srbija dobija atletsku dvoranu

Izvor: Beta - Nacionalni sport - Utorak 24.04.2012 - 16:20

Projekat izgradnje prve atletske dvorane u Srbiji, koja bi bila izgrađena na lokaciji Vojne akademije

Kako se navodi na sajtu Ministarstva odbrane, planirano je da atletska dvorana bude izgrađena do kraja naredne godine i da nosi ime “General Svetomir Đukić”, po osnivaču srpskog Olimpijskog komiteta.

 

Predstavljanju projekta prisustvovali su, između ostalih, ministar odbrane Dragan Šutanovac, pomoćnica ministra za omladinu i sport Zagorka Petrović, predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i generalni sekretar Atletskog saveza Slobodan Branković.



Šutanovac je rekao da je na inicijativu Atletskog saveza Srbije i na osnovu potreba Vojske Srbije i Vojne akademije zaključeno da postoje kapaciteti za izgradnju atletske dvorane koju će koristiti i civili i vojnici, što je jako bitno za civilno-vojnu saradnju. On je dodao da postoje planovi da se profesionalni sportisti uključe u obuku Vojske Srbije.



Projekat izgradnje finansira Ministarstvo omladine i sporta, a zemljište i lokaciju će obezbediti Ministarstvo odbrane.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: