Nazad

Srbija konačno došla na red posle beogradskih klubova

Izvor: Sportklub, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 17.06.2022 - 11:42

Održan je sastanak na kojem su predstavnici svih pet srpskih klubova koji učestvuju u ABA ligi upoznati sa programom i planom priprema muške reprezentacije za predstojeće izazove

foto: ESPN

U prostorijama Кošarkaškog saveza Srbije održan je sastanak na kojem su predstavnici svih pet srpskih klubova koji učestvuju u ABA ligi upoznati sa programom i planom priprema muške reprezentacije za predstojeće izazove.

 

Na sastanku su predsednik КSS Predrag Danilović, generalni sekretar Zlatko Bolić, potpredsednik Nenad Кrstić, selektor Svetislav Pešić i direktor reprezentacije Dragan Tarlać upoznali predstavnike Crvene zvezde, Partizana, Mege, FMP i Borca sa trenutnim stanjem na tabeli u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023, a predočena im je i pozicija u odnosu na selekcije Grčke, Turske i Velike Britanije sa kojima će Orlovi u avgustu odmeriti snage u drugoj fazi kvalifikacija.

 

Istovremeno, predstavnicima srpskih klubova je predstavljen plan priprema za Evrobasket 2022. kao i veoma izazovan kalendar takmičenja koji reprezentaciju očekuje nakon Evropskog prvenstva.

 

Tokom veoma konstruktivne razmene mišljenja predstavnika КSS sa predstavnicima klubova, donet je zaključak da u cilju postizanja vrhunskih rezultata nacionalnog tima svi zajedno moraju učiniti dodatne napore i ustupke kako bi tim Srbije u svakom datom trenutku bio najbolji mogući, navode iz KSS i dodaju:

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: