Nazad

Srbija se brani i u dublu

Izvor: Mozzart sport, OK Radio - Nacionalni sport - Petak 31.05.2019 - 14:21

Igramo na Rolan Garosu protiv kvota na današnje parove Lajović/Tipsarević i Kecmanović/Rud

Parovi Lajović/Tipsarević i Kecmanović/Rud FOTO: EPA
Osim što imamo četiri preostala predstavnika u singlu, i tri srpska tenisera nastavljaju bitke u dublu Rolan Garosara, što znači da čak dva "srpska dubla" danas nastupaju na u okviru mečeva drugog kola, a prvi već od 11 časova.
 
Tad će se na Terenu 6 naći Janko Tipsarević i i Dušan Lajović, a protivnici su im malo poznati Ukrajinac Denis Molčanov i Slovak Igor Zelenaj.
 
Njih dvojica su u prvoj rundi iznenadlii pošto su (na jedvite jade) pobedili argentinsku kombinaciju Orasio Sebaljos - Maksimo Gonzales, ne pripadaju svetskom teniskom kremu i lako bi mogli danas da se oproste od Pariza. 
 
Naš najtalentovaniji teniser, Miomir Kecmanović koji je takmičenje u singlu završio u drugom kolu pre dva dana teškim porazom od Davida Gofana, pokušaćer da iznendai u paru sa Kasperom Rudom protiv još jednog argentinskog para koji čine Federiko Delbonis i Gijermo Duran. 
 
Problem kod srpsko-norveške kombinacije je u tome što Rud dabnas iogra singl portiov Rodžera Federera i veliko je pitanje da li će uspeti da se oporavi do tada. Mi verujemo da može, pre svega zato što ima samo 20 godina, ali i teško da će mu Fedeks dati da se razmaše i da taj susret potraje. 
 
I ovde je "naš" pa rizičan po kvotama, ali nije jasno yašto jer Argentinci ne predstavljaju bauk. Naročito ne nakon herojske pobede u prvom kolu Kecmanovića i Ruda nad 12. nosiocima Dodigom i Rože-Vazelinom. Kvota na Mišu i Kaspera je čak 2,90.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: