Nazad

Srbija zaustavljena u polufinalu

Izvor: Tanjug - Nacionalni sport - Subota 12.05.2012 - 20:05

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas od Italije sa 3:1 (25:14, 25:19, 19:25, 25:16) u polufinalu olimpijskog kvalifikacionog turnira u Sofiji.

Uprsko eliminaciji, izabranici Igora Kolakovića imaće još jednu priliku da izbore olimpijsku vizu na novom, nterkontinentalnom kvalifikacionom turniru u Japanu.

Ovom pobedom "azuri" su se velikoj meri revanširali srpskim odbojkašima za poraz u finalu prvenstva Evrope u Beču u jesen prošle godine. Kao i u meču sa Bugarskom u grupi, i danas je srpskim odbojkašima malo toga polazilo za rukom.
Nisu Kolakovićevi momci umeli da pronađu odgovor za sve napadačke kombinacije Italijana koji su bili veoma raspoloženi za igru u hali "Armejec". Odbojkaši Srbije su samo u trećem setu pružili očekivanu igru i nagovestili delić sopstvenih mogućnosti. To, ipak, nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Protivnik reprezentacije Italije u sutrašnjem finalu kvalifikacionog turnira biće bolji iz duela Bugarska - Nemačka koji se igra večeras od 19.45.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: