Nazad

Srbijo, poslušaj Noleta: Molitva sa Ostroga i "Hvala" na kineskom

Izvor: B92, OK Radio - Nacionalni sport - Nedelja 22.03.2020 - 15:45

Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio molitvu za sve one kojima je teško, ali i zahvalio se Kini na pomoći Srbiji.

Nole poručuje ljudima da ostanu kod kuće FOTO: AP
Đoković je podelio fotografiju svoje porodice, a u nastavku je napisao poruku kojom se moli, zahvaljuje, ali i poručuje ljudima da ostanu kod kuće u ovim teškim trenucima.
 
"Molim se za sve ljude, pogotovo za one kojima je podrška i molitva sada najviše potrebna. Da ozdrave i da svi zajedničkim snagama prebrodimo ovaj virus", započeo je Đoković poruku.
 
U nastavku se zahvalio "svim zemljama koje uzajamno pomažu u ovim teškim trenucima".
 
"Republika Kina koja je veliku muku pretprela sa virusom šalje nesebično svoju pomoć Srbiji kroz medicinske stručnjake i opremu koja će nam mnogo značiti. Hvala vam", napisao je Novak, zahvalivši se i na kineskom jeziku.
 
U opisu njegove objave stoji molitva sa Ostroga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I pray for the health and healing of you. May God heal any sickness you have physical, mental or spiritual. May he give you health, energy and joy today. Swipe for my full message ????????❤️. Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin ????????❤

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: