Nazad

"Srećni smo zbog titule"

Izvor: B92 - Nacionalni sport - Nedelja 29.04.2012 - 23:33

Trener Partizana Avram Grant izjavio je posle pobede nad Borcem da je najvažnije što je njegov tim obezbedio titulu i što je nastavio dobro da igra

 "Srećni smo zbog pobede i titule. Možda je izgledalo lako na terenu, ali protivnik se borio i bilo je mnogo teže nego što rezultat pokazuje. Naravno, najvažnije je da smo i matematički obezbedili trofej prvaka. Dobili smo deset utakmica u nizu, nastavili smo da dajemo golove i da igramo dobar fudbal“, rekao je Grant.

Štoper ’crno-belih’ Nemanja Rnić smatra da je Partizan zasluženo osvojio titulu. 

„Drago mi je što smo ovako ubedljivo završili šampionsku trku i osvojili novu titulu. Trofej nam je pripao potpuno zasluženo, vodili smo praktično od početka sezone. Sledi nam večiti derbi, a onda ćemo se odmah okrenuti novim izazovima, plasmanu u Ligu šampiona. Videćemo da li ću ostati u klubu, sve je otvoreno“, kaže Rnić, a prenose „Novosti“.

Napadač Lamin Dijara bio je veoma zadovoljan posle trijumfa nad Čačanima

„Presrećan sam zbog svoje četvrte titule sa Partizanom i verujem da će se trijumfalni niz nastaviti sledeće godine. Navikao sam na uspehe i pobede sa crno-belima i voleo bih da ostanem da i dalje slavimo zajedno, ali ugovor mi ističe krajem juna. Do tada sam ovde“. 

Nemanja Tomić kaže da je Partizan pokazao da je najkvalitetniji tim u Superligi. i dodao je: 

„Zbog velike bodovne zalihe još od jesenjeg dela sezone mogli smo sebi da dozvolimo da isprobamo i mlađe snage poput Aksentijevića, Ninkovića, Markovića... Pokazali su da Partizan ne treba da strepi za budućnost“.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: